Ajankohtaista

Uutiset

Kouvolan kulttuurikylät mukaan asuinalueiden hakukoneeseen

Kouvolan kolme ensimmäistä kylää – Anjala, Inkeroinen ja Sippola – ovat liittyneet osaksi Lounais-Suomesta lähtöisin olevaa kuntamarkkinointialusta Know Your Hoodsia (hoods.fi). Samalla käynnistyy valokuvakisa, jossa toivotaan paikallisten kertovan kuvien kautta aktiivisesta elämästään.

Lue lisää

Vauhdilla kasvava Lieto mukaan seudulliseen markkinointiin

Hiljattain kunnasta kaupungiksi muuttunut Lieto on monien muuttajien suosikki. Hyvään kasvuvauhtiin ei kuitenkaan kannata tuudittautua ja kaupunki on liittynyt 18.10.2022 mukaan seudulliseen kuntamarkkinoinnin palveluun Know Your Hoodsiin (hoods.fi). Samalla kaupunki kannustaa asukkaitaan kertomaan, miksi Lietoon kannattaa muuttaa.

Lue lisää
Auran keskusta

Yhteisöllinen Aura kannustaa asukkaitaan mukaan kuntamarkkinointiin

Aura tunnetaan poikkeuksellisesta yhteishengestä ja aktiiviisesta elämästä. Nyt Auran kunta haastaa asukkaansa kertomaan omista asumisen kokemuksista, sillä kuka muu olisi parempi kunnan markkinoija kuin asukas itse. Aura on liittynyt 8.6.2022 osaksi naapurustoportaali Know Your Hoodsia (hoods.fi) ja asukkaiden kommentteja kerätään palveluun kesäkuun ajan.

Lue lisää
Kemiön keskusta

Merellinen Kemiönsaari kutsuu kesäiseen saaristoseikkailuun – ja miksei jopa asumaan!

Erityisesti kesävieraiden suosiossa oleva Kemiönsaari on liittynyt osaksi naapurustopalvelu Know Your Hoodsia (hoods.fi) 25.5.2022. Palvelun avulla esitellään kunnan uniikkeja asuinalueita ja tontteja sekä kannustetaan vierailulle saaristoon. Digitaalisen palvelun lisäksi ajalla 6.-30.6. kunnassa järjestetään Naapurustosuunnistus, jonka avulla pääsee omatoimisesti tutustumaan kunnan historiaan, saaristolaiselämään ja mieleenpainuvaan luontoon.

Lue lisää
Nousuaisten kirkko

Muuttovoittoa tehnyt Nousiainen ottaa asukkaat mukaan kuntamarkkinointiin

Vuonna 2020 muuttovoittoon yltänyt Nousiainen panostaa myös kuluvana vuonna uusien asukkaiden houkutteluun. Nousiainen on liittynyt 24.3.2022 osaksi Lounais-Suomessa vauhdilla laajentuvaa naapurustoportaali Know Your Hoodsia (hoods.fi). Palvelun avulla kerrotaan kunnan vetovoimatekijöistä muuttoa harkitseville ja markkinointityöhön kutsutaan mukaan myös kunnan asukkaat.

Lue lisää
Ilmakuva Sauvosta

Rohkeasti uudistuva Sauvo ottaa asukkaat mukaan kuntamarkkinointiin

Vuoden sisällä vauhdilla uudistunut Sauvon kunta on liittynyt 22.2.2022 osaksi naapurustoportaali Know Your Hoodsia (hoods.fi). Palvelun avulla houkutellaan kuntaan uusia asukkaita, ja samalla se kannustaa paikallisia jättämään arvion omasta asuinpaikastaan. Kunta haluaa nyt kuulla asukkailtaan, miksi juuri Sauvoon kannattaa muuttaa.

Lue lisää
Mobiililuotsi-sovelluksen näyttökuva

Uusi muuttajille suunnattu Mobiililuotsi-sovellus rikkoo rajoja

Mobiililuotsi-sovellus on kehitetty vastauksena Vakka-Suomeen muuttaneiden tarpeisiin sekä helpottamaan kuntien asiakaspalvelijoiden työtä. Käyttäjille ilmainen Mobiililuotsi rikkoo niin kunta- kuin sektorirajoja, sillä se kokoaa yhteen kuuden kunnan tiedot, julkiset palvelut, yritykset ja yhdistykset. Sovelluksen voi ladata osoitteesta mobiililuotsi.fi 25.1.2022 alkaen.

Lue lisää

Tapahtumat

Media