Rakennuksia Turun Aurajokirannassa

Turun naapurustoviikot alkavat! Naapurustosuunnistus aloittaa kesäisen tapahtumasarjan

Naapurustojen hakukone Know Your Hoods (hoods.fi) järjestää kesän aikana digitaaliset naapurustoviikot. Keskustan alueella livenä toteutettava naapurustosuunnistus aloittaa kokonaisuuden kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Lähiympäristö tutuksi

Turkulaisen startup-yritys CYF Digitalin Know Your Hoods -palvelu auttaa muuttajia löytämään parhaan paikan asua ja innostaa kaupunkilaisia tutustumaan uudella tavalla kotikaupunkiinsa. Koska poikkeuksellisen kevään aikana valtaosa yhteisöllisyyttä tukevista asuinalueiden tapahtumista on jouduttu perumaan, paikkaa Know Your Hoods tilannetta järjestämällä kotiseuturakkautta tukevan naapurustoviikot-tapahtumasarjan verkossa naapurustoviikot.hoods.fi.

Tänä kesänä on loistava tilaisuus tutustua omaan lähiympäristöön ja löytää uniikkeja ja vähemmän tunnettuja kohteita. Esittelemme Know Your Hoodsin some-kanavissa viikoittain yhden Turun suuralueista ja niihin kuuluvat naapurustot kuvien, videoiden ja asukkaiden tarinoiden avulla, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Susanna Lahtinen.

Suunnistamaan, mars!

Vaikka naapurustoviikot toteutetaan pääosin verkossa, aloitetaan kampanja livenä Turun keskustan naapurustoissa. 6.-7.6.2020 välisenä aikana voi metsästää suunnistusrasteja eri naapurustoissa ja vastata kysymyksiin. Osallistujien kesken arvotaan tietenkin mahtavia Turku-aiheisia palkintoja. Suunnistusrastit ja tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta naapurustoviikot.hoods.fi.

Keskustan suuralue valikoitui suunnistuksen kohteeksi, sillä se äänestettiin Know Your Hoodsin suuralueäänestyksessä ykköseksi toukokuussa 2020. Suunnistusrasteja löytyy ainakin Korppolaismäeltä, Itäisestä keskustasta, Martista, Portsasta ja Iso-Heikkilästä, paljastaa Susanna.

 

Seuraa Naapurustoviikkoja täällä:

naapurustoviikot.hoods.fi
Naapurustosuunnistuksen tapahtumasivulla
Somessa (Fb & Ig) @knowyourhoods

 

Lisätietoja:

Susanna Lahtinen, CYF Digital
040 705 1991 | susanna@cyf.fi
hoods.fi

CYF Digital on turkulainen, kotoutumisen digitaalisia ratkaisuja tarjoava yritys, joka on voittanut useita palkintoja ratkaisuillaan, viimeisimpänä Turun kaupungin ja Elisa Oyj:n järjestämän 5G Hackathonin syksyllä 2019. Know Your Hoodsin ensimmäinen versio on kehitetty Varsinais-Suomen liiton organisoiman Lounais-Suomen yhteisen Töihin tänne -konseptin yhteydessä. Palvelu laajeni keväällä 2020 Turusta Kaarinaan ja palvelun jatkokehitystä on tehty yhdessä Kaarinan kaupungin kanssa.