Read in English

Oletko osaava ja startup-elämää pelkäämätön full stack -ohjelmoija?

Yrityksemme CYF Digital tuottaa ensisijaisesti muuttajille suunnattuja ja kotoutumista edistäviä digitaalisia palveluja. Teemme asiakasprojekteja yhteistyössä pääasiassa julkisten toimijoiden kanssa. Lisäksi olemme julkaisseet oman alustan Naapurustojen hakukone Know Your Hoodsin, jonka tavoitteena on auttaa muuttajia löytämään paras paikka asua.

Kanssamme pääset valloittamaan maailmaa, sillä kehitämme opiskelijoiden liikkuvuutta ja kotoutumista edistävää mobiilipalvelua yhdessä seitsemän eurooppalaisen yliopiston kanssa! Lisäksi kehitämme henkilökohtaiseen palveluohjaukseen perustuvaa kotoutumista edistävää sovellusta, joka on tavoitteena skaalata vähintään ympäri Suomea. Tähän on tarkoitus tuoda älyäkin mukaan.

Etsimme matkallemme jatkuvasti uusia reissukumppaneita, jotka hallitsevat mielellään full stack -hommat. Voit olla myös kallellaan joko backiin tai fronttiin, mutta on kauhean kiva, jos et kammoksu kumpaakaan. Hyödynnämme palveluissa avointa dataa, integraatioita ja pyöritellään paljon paikkatietoa.

Mitä osaamista ja taitoja olisi hyvä olla?

Mikäli suurin osa yllä mainituista kuuluvat sinun sanavarastoosi ainakin jollain tasolla, niin jatkathan ihmeessä lukemista eteenpäin!

Mitä tarjoamme?

Emme tällä hetkellä etsi henkilöä tiettyyn tehtävään, mutta kasvatamme tiimiämme jatkuvasti.

Lähetäthän siis hakemuksesi osoitteeseen info@cyf.fi otsikolla ‘Uusi tiimiläinen?’, jos innostuit meistä. Muista lisätä hakemukseesi myös palkkatoive ja tieto, koska voisit aloittaa.

Meidän toimari Susanna Lahtinen vastaa mielellään kyselyihin sähköpostilla ja puhelimitse (susanna@cyf.fi | 040 705 1991).

Terkuin,
CYFin tiimi

Tietosuojaseloste – Rekrytointi