Case: My Mobile Tutor

Jos video ei näy yllä, voit katsoa sen myös Youtubessa.

CYF julkaisi Turun yliopiston opiskelijoille suunnatun My Mobile Tutor -mobiilisovelluksen tammikuussa 2016. Sovellus on suunniteltu auttamaan opiskelijoita uuteen kotikaupunkiin ja yliopistoon tutustumisessa, löytämään paikat ja palvelut sekä osallistumaan tapahtumiin. Palvelu julkaistiin ensin uusille vaihto-opiskelijoille ja syksystä 2018 alkaen se on ollut käytössä kaikille kaikille opiskelijoille.

“Opiskelijoidemme perustama yritys on luonut hienon liikeidean, joka tukee myös tavoitteitamme tehdä Turusta Suomen paras opiskelukaupunki. CYFin väki räätälöi sovelluksen sisällön juuri meidän opiskelijoillemme tarpeiden mukaisesti niin, että löytävät sieltä mahdollisimman helposti uudella asuinpaikkakunnallaan tarvitsemansa tiedon.”
Kalervo Väänänen, Rehtori, Turun yliopisto

Vuonna 1920 perustetussa Turun yliopistossa on 7 tiedekuntaa ja 5 erillistä laitosta. Turun yliopistossa opiskelee n. 20 000 perus- ja jatkotutkinto-opiskelijaa, henkilökuntaa on yli 3 400. Turun yliopisto on kansainvälisesti kilpailukykyinen tiedeyliopisto, jonka toiminta perustuu korkeatasoiseen ja monialaiseen tutkimukseen.

Lisätiedot: utu.fi
Kuva: Hanna Oksanen