Case: PocketRelo

Toteutimme yhteistyössä International Fox Agencyn kanssa uuden palvelun suunnittelukokonaisuuden. Palvelumuotoilutyöpajassa pohdimme mm. käyttäjäryhmiä ja niiden tarpeita sekä kuvasimme uuden palvelun toiminnallisuuksia. Lopputuloksena toteutimme Asiakkaallemme wireframen eli ns. rautalankaversion, jonka avulla on helpompi hahmottaa tuleva tekninen tuote. Lisäksi toteutimme alustavan teknisen suunnitelman, jota voi käyttää tuotteen toteutuksen ensimmäisenä määrittelydokumentaationa.

"Teimme yhteistyötä CYF Digital Servicen kanssa uuden palvelumme suunnittelussa. CYFin asiantuntemus ja ideat auttoivat meitä miettimään palvelumme toteutusta ja asiakkaidemme tarpeita realistisesti ja käytännönläheisesti. He olivat perehtyneet toimintaamme ja aihealueeseen, mikä helpotti suuresti yhteistyötä. Meistä tuntui, että puhuimme samaa kieltä, ja CYF osasi selittää meille myös teknisen toteutuksen vaihtoehtoja ymmärrettävästi. Yhteistyö sujui erittäin hyvin, CYF:in työskentely oli hyvin ammattimaista ja toiveisiimme reagointi oli nopeaa. Voimme lämpimästi suositella kehitys- ja suunnittelutyötä CYF:in kanssa." -Kirsi Korhonen, Founder / International Fox Agency

 

International Fox Agency tarjoaa koulutusta ja konsultointia mm. kansainväliseen rekrytointiin, kansainväliseen henkilöstöliikkuvuuteen, monimuotoisen työyhteisön johtamiseen ja kulttuurienväliseen vuorovaikutukseen liittyen.