Tervetuloa kevään 2021 webinaareihin!

Innostava asukasmarkkinointi Lounais-Suomessa 4.3.2021

Tervetuloa innostumaan ja jakamaan ajatuksia Lounais-Suomen asukasmarkkinoinnista! Asukasmarkkinoinnin ja kotoutumisen asiantuntija CYF Digital kutsuu to 4.3. klo 9.00-10.00 koolle Lounais-Suomen kuntien, maakuntien, matkailuorganisaatioiden ja elinkeinoyhtiöiden edustajat inspiroitumaan ja keskustelemaan aiheesta.

Webinaarissa saamme ajankohtaisen katsauksen Lounais-Suomen valttikorteista, eli miksi alueelle kannattaa muuttaa nyt ja lähitulevaisuudessa. Teemaan johdattaa Varsinais-Suomen liiton edunvalvontajohtaja Janne Virtanen.

Lisäksi jaamme 3+1 vinkkiä innostavaan asukasmarkkinointiin ja esittelemme tähän tarkoitukseen kehitettyä Know Your Hoods -alustaa. CYF Digitalin toimitusjohtaja Susanna Lahtisen kanssa teemaa syventävät kuntien imago-tutkimuksen ykkösen, eli Kaarinan kaupungin viestintäpäällikkö Katariina Wiren ja Kaarinan Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Niina Sjöholm. He jakavat kokemuksiaan Know Your Hoodsin hyödyntämisestä Kaarinan markkinoinnissa.

Asukkaiden osallistaminen poikkeusaikana 10.3.2021

Asukkaiden osallistaminen kuntien kehitykseen on tärkeää, mutta varsinkin näin poikkeuksellisena aikana erityisen haastavaa! Webinaarisarjan toisessa osassa ke 10.3. klo 9.00 pohdimme osallistamisen merkitystä Turun yliopiston markkinoinnin professori Elina Jaakkolan johdolla. Lisäksi CYF Digitalin toimitusjohtaja Susanna Lahtinen esittelee hauskan ja samalla tuloksia tuottavan tavan - Naapurustosuunnistuksen - osallistaa asukkaita.

Keskusteluun liittyvät myös Samu Mattila Raision kaupungilta ja Tiina Rinne-Kylänpää Naantalin kaupungilta. He jakavat kokemuksiaan Naapurustosuunnistuksen hyödyntämisestä niin kaupunkikehityksen tukena kuin asukkaiden aktivoimisessa.